Pasta Garofalo - Lange Pasta

Lange Pasta

Een lange pasta gemaakt volgens de regels van de kunst, in de traditie van de meester-pastamakers uit Gragnano, met bijzondere aandacht voor het poreuze en stevige van Pasta Garofalo. Ontdek onze heerlijke vormen geschikt voor elk type saus.

Griesmeelpasta Van Harde Tarwe

Het klassieke deeg is uniek dankzij het constante onderzoek van de meester-pastamakers van Garofalo. Onze griesmeelpasta van harde tarwe is vervuld van onze rijke traditie. Hij wordt gemaakt van geselecteerde superieure granen en heeft bovendien een voortreffelijke smaak.

N° 14 Bucatini

Pasta Garofalo - N° 14  Bucatini Ontdekken

N° 15 Fettucce

Pasta Garofalo - N° 15  Fettucce Ontdekken

N° 12 Linguine

Pasta Garofalo - N° 12  Linguine Ontdekken

N° 9 Spaghetti

Pasta Garofalo - N° 9  Spaghetti Ontdekken

N° 10 Vermicelli

Pasta Garofalo - N° 10  Vermicelli Ontdekken

Volkorenpasta

Alle voordelen en voedingseigenschappen van natuurlijke vezels, met respect voor de volle smaak van een uitstekende pasta. De biologische volkorenpasta’s van Garofalo zijn zelfs voor de meest veeleisende fijnproevers een verrassing, en gaan heerlijk samen met een grote verscheidenheid aan sauzen, zowel op basis van vlees als groenten.

N° 5-09 Volkoren Spaghetti

Pasta Garofalo - N° 5-09  Volkoren Spaghetti Ontdekken

Glutenvrije Pasta

De onmiskenbare heerlijke smaak van Pasta Garofalo: voor ieder wat wils. Dankzij onze glutenvrije pasta, bewerkt om een uitmuntende kwaliteit en perfecte kookvastheid te garanderen, moet niemand het plezier van een heerlijk kwalitatieve pasta missen.

Glutenvrije Linguine

Pasta Garofalo -  Glutenvrije Linguine Ontdekken

Glutenvrije Spaghetti

Pasta Garofalo -  Glutenvrije Spaghetti Ontdekken

Biologische Pasta

Het biologische assortiment van Garofalo: een pasta van topkwaliteit geproduceerd op basis van het beste biologische griesmeel van harde tarwe, waarmee je de heerlijke smaak van de natuur op tafel zet.

Spaghetti Bio

Pasta Garofalo -  Spaghetti Bio Ontdekken