Pasta Garofalo viert de smaak van de Italiaanse zomer met Luca van Disney en Pixar
24-06-2021

Pasta Garofalo viert de smaak van de Italiaanse zomer met Luca van Disney en Pixar

We vieren de release van Luca, een film van Disney en Pixar, die nu exclusief wordt gestreamd op Disney+. De nieuwe originele speelfilm is een coming-of-age-verhaal over een jonge kerel die een onvergetelijke zomer beleeft vol roomijs, pasta en eindeloze scooterritten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, Alberto, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgekoesterd geheim: ze zijn eigenlijk zeemonsters uit een andere wereld die zich net onder het wateroppervlak bevindt.

Het is een verhaal gewijd aan Italië, aan de schoonheid van het ontdekken van prachtige plekken en het zich laten meeslepen door de magische smaken van dit land. We zien hoe de vrienden voor het eerst de smaken van de zomer ervaren: de warme zon, zoute huid, de wind in hun haren en de geuren van smakelijke gerechten: De smaak van de Italiaanse zomer.

Het verhaal speelt zich af in Porto Rosso, een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra. Het plaatsje is geïnspireerd op de Cinque Terre, een van de mooiste natuurlijke mediterrane gebieden in Ligurië, gekenmerkt door de aanwezigheid van vijf oude kustdorpen met uitzicht op de zee.

We zijn er ook getuige van hoe Luca en Alberto hun eerste pastagerecht proeven met Giulia, een nieuwe vriendin. De traditionele spaghetti met Ligurische pesto, een smakelijk en geurig voorgerecht dat alle momenten van een Italiaanse zomer bevat, is het begin van een heel bijzondere vriendschap.

Nu hoeven we enkel nog maar de film te bekijken om ons onder te dompelen in dit prachtige avontuur van de Italiaanse zomer.
Luca, van Disney en Pixar, wordt nu exclusief gestreamd op Disney+.

Gerelateerde artikelen

Pasta Garofalo - Garofalo in de bioscoop

Garofalo in de bioscoop

Lees het artikel
Pasta Garofalo - Pasta Garofalo brengt Unforketable naar YouTube

Pasta Garofalo brengt Unforketable naar YouTube

Lees het artikel
Pasta Garofalo - Pasta Garofalo sponsor van Teatro S. Carlo

Pasta Garofalo sponsor van Teatro S. Carlo

Lees het artikel

Dit vind je misschien ook leuk

N° 9 Spaghetti

Pasta Garofalo - N° 9  Spaghetti Ontdekken

N° 35 Rigatoni

Pasta Garofalo - N° 35  Rigatoni Ontdekken

N° 10 Vermicelli

Pasta Garofalo - N° 10  Vermicelli Ontdekken